Internationaal bodemdalingscongres TISOLS uitgesteld!

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/04/2020 - 24/04/2020
All Day

Categories


 

 

 

TISOLS 2020

Internationaal bodemdalingsconges uitgesteld!

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) in binnen- en buitenland hebben we moeten besluiten het Tenth International Symposium on Land Subsidence (TISOLS) uitstellen naar 17-21 mei 2021. Hiermee wordt ook de “Society & Subsidence” dag van 20 april 2020 verzet naar 17 mei 2021. Op deze dag nodigen we nationale en internationale beleidsmakers, wetenschappers en experts uit om hun kennis, uitdagingen en oplossingen te delen op het gebied van bodemdaling.

Heeft u zich al aangemeld of een poster of paper ingediend? Maakt u zich geen zorgen.

  • Alle registraties worden geannuleerd en alle reeds betaalde registratiekosten worden vergoed.
  • De Proceedings of the International Association of Hydrological Sciences special issue gewijd aan TISOLS zal de komende weken volgens planning worden gepubliceerd.
  • Vanaf september 2020 openen we registratie en abstract inzending voor TISOLS in mei 2021. Auteurs met een paper in de TISOLS-procedure krijgen de kans om hun (geactualiseerde) onderzoek in 2021 te presenteren. Nieuwe abstracts zijn ook welkom.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via tisols2020@tudelft.nl. Updates over TISOLS en de “Society & Subsidence” dag zullen we communiceren via de TISOLS-website en via de nieuwsbrieven van Nationaal Kennisprogramma en Platform Slappe Bodem.

 
	
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *