Tenth International Symposium on Land Subsidence (TISOLS)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/04/2020 - 24/04/2020
All Day

Categories


 

 

UITNODIGING TISOLS 2020

Bodemdaling, een wereldwijd probleem

Leer, ervaar en experimenteer

Kust- en deltagebieden over de hele wereld hebben te maken met bodemdaling. Daarin staat het laaggelegen Nederland niet alleen.  Hoe kwetsbaar zijn we? Waar zitten de risico’s en hoe kunnen we die verkleinen? Dit zijn vragen die wereldwijd spelen. Wat kunnen we leren van elkaar over de oorzaken, maatregelen en beleidskeuzes?

Op maandag 20 april nodigen we nationale en internationale beleidsmakers, wetenschappers en experts uit om hun kennis, uitdagingen en oplossingen te delen tijdens de “Society & Subsidence” dag. Deze  speciale dag maakt deel uit van het Tenth International Symposium on Land Subsidence (TISOLS) waar ruim 200 internationale wetenschappelijke bodemdalingsexperts met elkaar de laatste inzichten en resultaten delen op het gebied van bodemdalingsonderzoek. De dag in Gouda staat in het teken van het samenbrengen van wetenschap en beleid, het uitwisselen van ervaringen en kennismaking.

Wanneer: Maandag 20 april 2020
Waar: St Jan Kerk, Gouda
Voor wie: (inter)nationale wetenschappers, experts, beleidmakers en bestuurders
Kosten: 50 euro, inclusief lunch en bodemdalingsexcursie

Tijdens deze dag bieden wij je een interactief programma met nationale en internationale sprekers die hun visie en ervaringen delen. ‘The Dutch approach’ versus internationale aanpak staat centraal. Discussies en matchmaking tussen wetenschappers, experts en beleidsmakers maken een belangrijk onderdeel uit van dit congres. Daarnaast is het ook mogelijk om je netwerk te verstevigen en uit te breiden op de expo. Meer weten over het programma?

Het gehele congres is Engelstalig.

 direct aanmelden
	
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *