Online bijeenkomst Werkgroep Stedelijk Grondwater

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 08/12/2020
09:00 - 12:00

Categories


De Werkgroep Stedelijk Grondwater pakt de draad weer op, en wel met een internationaal georiënteerde online bijeenkomst ! Op dinsdag 8 december 2020 (9:00 – 12:00) staat een gezamenlijke bijeenkomst op het programma met het Deense ”Grundvand +” netwerk, een samenwerkingsverband van o.a. gemeenten en waterbedrijven om de toenemende problematiek van grondwateroverlast in Denemarken te adresseren met technische, maar vooral ook governance-gerelateerde maatregelen. In Denemarken is nog geen wetgeving die de verdeling van verantwoordelijkheden bij grondwateroverlast regelt.

Na een korte presentatie over de Nederlandse situatie volgen drie casussen uit Denemarken met uiteenlopende grondwateroverlastproblematiek. Na de pauze staat een ”matchmaking” sessie op het programma om Nederlandse en Deense deelnemers met vergelijkbare problematiek kennis en ervaring te laten uitwisselen.

Als u interesse heeft om deel te nemen, kunt u zich zoals gebruikelijk kosteloos aanmelden voor de bijeenkomst via werkgroepstedelijkgrondwater@gmail.com.
U ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de online meeting. Verder details zullen de komende weken volgen. Zoals u zult begrijpen zal de voertaal Engels zijn.

De Werkgroep Stedelijk Grondwater is een onafhankelijk forum voor uitwisseling van kennis op dat gebied. Voor meer informatie en de presentaties van eerdere bijeenkomsten bezoekt u de website www.werkgroepstedelijkgrondwater.nl

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *