Kennisexpeditie Bodemdaling

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 28/06/2019
All Day

Location
Huis van de stad Gouda

Categories


Op vrijdag 28 juni 2019 vindt de tweede Expeditie Bodemdaling van het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling plaats. Een update van kennis en ervaringen rondom bodemdaling en alle actuele vraagstukken die daarmee samenhangen.

Voor:
Projectleiders, beleidsadviseurs en andere betrokkenen rondom de deelexpedities van het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling en andere projecten die gerelateerd zijn aan bodemdaling.

Wat beoogt de dag:
Het filteren van feiten en meningen en inzetten op gezamenlijke kennisontwikkeling voor handelingsperspectieven rond bodemdaling. Op de dag staan de Deelexpedities in the spotlight (onderwaterdrainage, natte teelten, innovatieve ophoogtechnieken, geo-informatie, governance, broeikasgassen uit veenweide). Daarnaast delen we de resultaten van onderzoeken en kunnen we kennis uitwisselen, kruisbestuiven, discussieren en netwerken.

Kortom: een bijeenkomst waar de samensmelting van mensen, projecten en experimenten binnen het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling wordt geactiveerd en geborgd.

Om de deelnemers en het aantal aanmeldingen kwalitatief te laten aansluiten bij de bestaande deelexpedities en projecten maken we u er graag op attent dat deze uitnodiging persoonlijk is. Leden van aangesloten projecten zijn zeker welkom en kunt u ook attenderen op deze bijeenkomst.


Programma Kennisexpeditie Bodemdaling 28 juni 2019

Bookings

Bookings are closed for this event.