Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Het Veenomeen: Nationaal congres Bodemdaling

November 22, 2018 @ 09:30 - 17:00

Een nieuwe naam, maar nog steeds hét nationale congres over veenbodemdaling. Reserveer donderdag 22 november 2018 vast in uw agenda!

Heel Holland Zakt heeft dit jaar een nieuwe naam: het Veenomeen! De ingrediënten zijn hetzelfde. Nog steeds een complete dag gericht op de aanpak van veenbodemdaling, dit jaar in Zaandam. Het Veenomeen is hét nationale congres over veenbodemdaling. Inge Diepman zal het plenaire gedeelte van de dag leiden en spreekt met prominente stakeholders vanuit overheid, kennisinstellingen en marktpartijen over de huidige status van de aanpak op veenbodemdaling.
Daarnaast organiseren we kennissessies vanuit het nationaal kennisprogramma Bodemdaling over onderwaterdrainage, natte teelten en innovatieve ophoogtechnieken. Inspiratie en uitwisseling van beleids- en praktijkaanpak op bodemdalingscases treft u in de parallelsessies en op de informatiemarkt.
Als u er eerdere jaren bij was, weet u hoe druk deze dag kan worden. Ruim 350 vakgenoten komen bij elkaar om kennis uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Wees er dus op tijd bij. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Details

Date:
November 22, 2018
Time:
09:30 - 17:00
Website:
http://www.slappebodem.nl/Veenomeen-2018/

Organizers

Platform Slappe Bodem
Kennisprogramma Klimaat Water Bodemdaling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *