Netwerk bodemdaling bestuur, kennis en programma’s

Eind vorig jaar leverde het NKB een eerste netwerkoverzicht op van wat zich allemaal afspeelt op het gebied van bodemdaling in Nederland.

Als aanvulling daarop is er een nieuw schema ontwikkeld dat inzicht geeft in: wat zijn overlegtafels, wat heeft tot doel kennis te ontwikkelen en wat zijn de grotere onderzoeksprogramma’s waarbinnen projecten worden uitgevoerd.
Een indeling blijft schematisch en is natuurlijk nooit helemaal volledig. In werkelijkheid zijn er ook programma’s met een sterke kennispoot en andersom. Maar dit schema gaat vast helpen sneller het pad te vinden naar degene die je nodig hebt. Of om je collega’s uit te leggen wie wat doet. En heb je wensen en/of verbeterpunten? Laat het ons gerust weten

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *