Welkom bij het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling

Webinar implementatie KIWA-richtlijn en uitvoering WIS

Op 7-2-2022 van 9.30-11.00 uur organiseert het NKB het webinar Implementatie KIWA-richtlijn en uitvoering WIS. Kijk hier voor meer informatie.
Waar lopen draineurs, projectleiders, beleidsmakers, agrarische collectieven en overige betrokkenen en belangstellenden tegenaan bij de uitvoering van waterinfiltratiesystemen volgens de nieuwe KIWA-richtlijn die in 2021 is opgesteld? Daarover gaat het het webinar Implementatie KIWA-richtlijn en uitvoering waterinfiltratiesystemen.

Factsheets en deltafacts

Bekijk hier de factsheets van de NKB-deelexpedities en de Deltafacts.
Deelexpedities zijn communities of practice waarin het NKB werkt aan het uitdiepen van uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot bodemdaling en aan het opbouwen en verbinden van netwerken. Klik hier voor meer informatie over de deelexpedities.

Projecten en pilots

Alle projecten vindt u in het projectenoverzicht.
Het kennisprogramma biedt een overzicht van projecten die zich bezighouden met de problematiek rondom bodemdaling. Projecten in landelijk en stedelijk gebied en projecten in kleine kernen komen aanbod.

Bodemdalings Q&A

Hebt u een vraag over bodemdaling? Bekijk hier onze Q&A.
De belangrijkste vragen over bodemdaling die gesteld worden aan het NKB, worden in de Q&A per categorie beantwoord. Mist u een vraag? Laat het ons weten via info@kennisprogrammabodemdaling.nl

@NKBodemdaling